Posted by: syamsalleh | November 19, 2008

Rini part 2

Hari ini Rini ym kat aku menyatakan lagu kegemarannya ialah Better Man. Jadi terimalah lagu ini. Semoga terhibur….

Tetiba teringat kawan Rini yang nama Baharisman….Di mana dia sekarang?


Responses

  1. Baharizman skg keje dgn MISC. we still keep in touch as a very good friend.

  2. Rini…saja nk mengusik jiwa, bkn “angel” ke lagu favourite ko dulu hahahaha. Tp ko x ingat ke aku bg ko lagu tema “seiring & sejalan” sampai si wawan bising kt aku ckp aku bg lg tema kt org semua yg lg lama2 tp aku sendiri puny yg best2..apa ah lagu tema yg aku bg kt aku sndiri dulu? yg aku ingat aku bg kt wawan lagu “bertunang jgn lama cukup bulan kawin saja”

  3. hahaha..angel tu lagu kenangan..hahaha.
    mana boleh lupa lagu ‘seiring sejalan’ tu.
    tiap kali aku dengar sekarang, aku senyum sensorang. lagu tema ko kalo xsalah aku : ‘when u believe”. nyanyian whitney houston n mariah carey.
    betul ke tajuk dia tu.

    lagu fav kamal zaman dolu : ‘sukiyaki’. dia suka sgt nyanyi dlm lab masa tgh tgk mikroskop. hahaha

  4. Rini, terharunya. U still remember those things. Aku skang nie tgh blues dan bertambah blues jadiknya.

    Tak tahu plak Rini suke lagu Angel. Kamal pun suka.

    Aku lupalah tajuk lagu favorite Syam, tapi aku ingat sket liriknya. Nanti aku carik dulu dalam buku memoriku…

  5. korang terima kasih kerana sudi berkwan dgn aku…sedih la plak…

  6. rini…setau aku lg “when u believe” tu lg tema ko, aku, ilyah kalau dah dkt nk exam sb x study lg dok sibuk psl secret admirer. Sebut psl secret admirer ni br aku ingt lagu fav aku…jeng3…aku x igat tajuk tp by boy band yg aku x ingat jugak…bunyik lagu…”I wish u look at me that way…ur beautiful eyes looking back into mine..telling me more than any words could say..but u don’t even know I’m alive..maybe to u all I’m is the invisible man (woman la kalu aku)..”…sedeynya minat ko org yg x sedar akn kewujudan ko…hahahh


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: