Posted by: syamsalleh | November 12, 2008

Ude

Ude orang KL. Jadi KL ni cakap saja kat mana dia tau…

Ude seorang yang ceria. Selalu berpesan ke arah kebaikan. Bermotivasi tinggi.

Di masa lapang Ude rajin membuat pastri, kek dan memasak. Pernah mempunyai kedai kek tersendiri tapi terpaksa ditinggalkan kerana hendak melanjutkan pelajaran ke London. Ude sekarang tengah buat PhD di Imperial College.

Semasa masih di KL, kereta Udelah yang menjadi mangsa aku. Dia merangkap drebar..he..he..Terima kasih Ude.

Senang berdamping dengan minah ni kerana mengutamakan persahabatan. Tapi jangan diuji kesabarannya. Bisa hancur duniamu.

Udelah antara AJK tetap pergi majlis orang kahwin. Tapi sekarang dia jauh…Sebut pasal kahwin, Ude masih mencari.

Ude ada blog yang cantik. Layarilah blog Ude www.mygeolife.blogspot.com

Aku dan Ude takde lagu temalah…Ude pilihlah satu…


Responses

  1. Ude…i miss u lar! segeng time blaja kt UKM (7 in 1) : ude, sya, yanie, nani, hajar, su & enny!

  2. wah, siap promote ude ehh?
    Biar ude comment incik syam kite ni plak: Baik hati, bab mintak tolong dia lah orang2 kedepan.. kalo bab belanja orang memang tak lokek, sopan santun pun ye,.. ramai makcik2 minat nak bermenantukan mamat ni hehe tapi dia buat dunno je.. jual mahal la tu ahahaha.. Tapi awas, halus perasaannya ya!, jangan disinggung.. nanti rahsia mat spy pun terkeluar ngeh ngeh ngeh…

    Ohh sha- thanks, i miss u too… sooooo much!!!

  3. next tuesday nk jupe yanie…dia dyg KL anto parents gi haji. nnt aku & yanie akn sama2 merindui mu……..

  4. ahh rindu yanie juga… Kem salam kat yani dan parents yani juga ye… semoga selamat pergi dan balik menunaikan haji…

  5. sya……tak rindu kat enny ke?
    sya where are you? ada blog tak???????


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: