Posted by: syamsalleh | November 12, 2008

Sya

Habsa nama sebenarnya. Orang KL juga. Dulu duduk di Sentul tapi dah berpindah ke Rawang baru-baru ini. Aku pernah pergi rumah di Sentul dulu masa time belajar. Aku ingat lagi mak Sya masak nasi beriani. Sedap.

Sya di puncak permatang kuarza di Hulu Kelang

Sya di puncak permatang kuarza di Hulu Kelang

Aku dan Sya duduk di kamsis yang sama masa kat UKM dulu. Sya juga pemalu tapi dengan bebudak ni Sya selamba jer….

Sya juga menyimpan banyakrahsia peribadinya. Selalu juga makan tengah hari dengan Sya.

Sya

Sya

Sya juga jenis yang menyendiri….seperti juga aku. Tapi kalau perlukan bantuan dia akan membantu. Dengan Sya juga aku takde lagu tema. Emmm…baru perasan aku cuma ada lagu tema dengan kamal dan cta jer…kenapa yer?


Responses

  1. Mmg btul ko tulis psl aku yek? x sangka! Thanks neway coz tulis baik2 psl aku. InsyaAllah, kalu aku ketemu kebahagiaan…aku jmpt ko & da rest mkn nasi minyak aku! hehehe……

  2. Sya, member sekatil huhu.. dulu selalu lepak bilik sya, tumpang laundry, tumpang makan.. kat dato onn… dah jadi 2nd room aku dah bilik sya dulu… kecian sya.. haha.. Ehh tu gambo lama masa kita ramai2 g hiking kat melawati dulu ke? ke gambo hiking terbaru?

  3. ni gmbr hiking br…..ble mase lar aku smpt join ko gi hiking melawati. finally dpt gak aku gi hiking permatang kuarza ngn bdk2 ni. time ni aku dh ade keta! yg join : aku, syahrul, kamal, mirul, and kwn kamal

  4. aku doakan ko menemui kebahagiaan..
    teringat time2 kita lunch kt bsn kan.
    rindula nak lunch kt situ


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: