Posted by: syamsalleh | November 12, 2008

Aida

Aida mula-mula kenal dia macam pemalu tapi sebenarnya easy going. Dia juga perahsia orangnya. Dia berasal dari Parit Sulong Batu Pahat.

Aida harapan keluarganya. Tabah menempuh liku-liku hidup di KL. Sekarang Aida duduk kat Seri Kembangan. Tak taulah dia masih duduk ngan si Aishah tu ke tidak.

Tak taulah dia dah berpunya atau belum. Tapi selagi belum dapat kad jemputan, korang semua ada chance..he..he..

Aida ni kadang-kadang laser juga tapi hatinya baik dan mudah tersentuh. Yelah…perasaan manusia. Kadang-kadang hanya dapat melihat mimik muka dan gaya bahasa tapi hati didalam hanya Allah saja yang tau.

Aida minat dengan blog Ako. Seorang lagi yang melihat Ako dari kejauhan saja.

Tak tau Aida suka Ella tak tapi dengarkanlah lagu ini…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: